Jebačina sa prelepom apotekarkom u magacinu apoteke


java nekada može biti lepša od snova


 

Petak...kasno podne, već je pao mrak. Kiša je mravinjala i dodato usporavala poslepodnevni kolaps u gradu. Ljudi su bili zbunjeni ispod maski i iščekivali čudo da napokon mogu da dišu. Požurio sam u apoteku dok se ne zatvori.

Stigao sam taman kada je apotekarka stavila ključ u bravu i okrenula znak Zatvoreno. Ipak sam okušao sreću i pokucao na vrata. Okrenula se prelepa crna devojka kovrdžave kose i jarko crnih očiju. Na trenutak sam se izgubio. Kao da se celo zvezdano nebo skupilo u njenim očima. Kada sam se pribrao, složio sam svoj čuveni molećiv pogled da me pusti da kupim lek za babu. Gledala me je istraživački, ali ipak je otvorila vrata. Bio sam samouveren i kao iz topa nabrojao lekove. Dok je odlazila po lekove, posmatrao sam je. Imala je izvajano telo ispod mantila i slatku, prćastu guzu. Rekla mi je da sačekam dok nađe lekove i nestala je u tami magacina. U jednom trenuku, čula se neka lomljava u magacinu.

 

 

PRVA POMOĆ...

 

Nisam hteo da čekam, podigao sam pult i ušao u magacin. Lepa apotekarka je ležala na podu, a lekovi su bili razbacani oko nje. Delovala je kao preplašena srna i drhtala je od šoka. Sklonio sam joj kovrdže sa lica i pokušao da je smirim. Uhvatio sam je oko struka i podigao. Primetio sam da ima čvrste i lepe grudi. Pitao sam je da odvedem da se umije i ona je pristala. Kada se nagla nad lavaboom, njena predivno oblikovana guza sevnula je ispod mantilčiča. Posle par sekundi, uhvatila je moj pogled u ogledalu. Ispod mantila je imala kraću suknju i neke čarape sa zvezdicama. Ionako od kada sam ušao vidim samo zvezde. Okrenula se blago ka meni i pitala kako da se zahvali. Dok je to izgovarala video sam kako ima sočne male usne. Pogled mi je padao na dole, ka njenim bedrima. Iznad leve dojke imala je mladež. Mogao sam da čujem kako ubrzano diše njegovim pokretima.

Nešto se ludačko probudilo u meni da je poljubim. Uhvatio sam je za ruku i približio k sebi. Ponovo se pojavio njen srneći pogled. Opet sam joj sklonio kosu sa lica i nežno spustio usne na njene. Kao da je nešto htela da kaže, ali nastavila je samo da diše ubrzano. Stegao sam je oko struka i osetio njene lepe grudi na svojim. Tada sam već video kako joj se u očima rasplamsava vatra. Uhvatio sam je snažno za jedan guz, a potom i za drugi. Aorta na vratu joj je snažno pulsirala i mamila moje poljupce. Prijalo joj je. Već me je gledala predano.

Tada sam krenuo da joj otkopčacam mantil, polako, dugme po dugme. Imala je crveni čipkani brus. Poljubio sam joj mladež i krenuo i njega ga otkopčavam. Iz njega su ispale prelepe trojčice sa ispupčenim roze bradavicama. Nežno sam prešao jezikom preko njih. Stegao sam je jače da se ne uplaši i pobegne. Vrhom jezika od duda, prešao sam na pupak...do njenih gaćica. Crvene čipkane gaćice pomerio sam u stranu, a njenu nogu stavio na svoje rame. Ruke sam spustio na njenu guzu. Osetio sam kako joj se pička širi kao školjka. Stavila je ruke u moju kosu. Tada sam počeo ludački da je ližem. Ušao sam duboko jezikom u nju i jebao je kružnim pokretima. Osetio sam kako joj se ruke spuštaju ka mojima ramenima. Zarila je dugačke nokte u njih. Ja sam svoje zario u njenu guzu. Njeni sokovi su krenuli da joj klize niz butinu. Počela je da se trlja o moje usne i da glasno uzdiše. Pička joj je pulsirala sve jače i jače.

Trudio sam se da zastanem povremeno samo da vidim njen seksi pogled ispod bujnih lokni. Onda sam počeo da joj sisam klitoris. Tada me je već i ogrebala. Uhvatila me je snažno za ramena i odgurnila nazad na pločice. Bacila je suknju i gaćice na pod i klekla samo u mantilu kraj mene. Jezikom mi je otkopčala kaiš i pantalone gledajući me pravo u oči. Zatim ga je snažno uhvatila svojim dugim prstima. Prešla je rukom par puta preko njega, a onda ga je obrglila jezikom. Drugom rukom masirala je vrelu pičku. Odjednom, u njenim očima je vatra dostigla vrhunac. Sela je na njega i počela da me jaše kao divljakuša. Njena guza se tresla kao na motoru. To je me jezivo palilo. Uhvatio sam je nežno za guzove da osetim kako padaju u moju šaku. Bila je kraljica seksa, uspevala je da se izdigne do glavića, a da on nijednom ne spadne. Pička joj je bila uska kao devičinska. Očigledno je bila žena koja zna šta želi i ne daje se svakom. Ispred mene su skakale lokne, grudi i guza dok u jednom trenutku nisam video kako ih mlaz sperme doskakuje i pada na njene ispupčene bradavice. Ona je samo uzdahnula. Ja sam umro od lepote.

Kiša je prestala da pada.