Ovo su omiljene poze žena u seksu


jer ženama je važan orgazam


 

Buran seksualan život je jedina burna stvar u našim životima koja je dobra za naše zdravlje i sreću. Pritom je i neiscrpna. Postoji beskonačno mnogo poza koje parovi mogu da probaju na različite načine i da dožive fantastične orgazme o kojima su maštali uz porno filmove. Za neke treba biti gimnastičar, ali za većinu, postoje klasici koji uvek vode u orgazmičke snove. Žene su otkrile omiljene vruće poze koje su za njih posebne. 

 

Misionarska poza

Misionarska poza je sve samo ne dosadna, kako su mnogi počeli da je nazivaju. To je poza koja omogućava bliskost između partnera i stvara najdublji od svih orgazama zahvaljujući najdubljoj penetraciji, a pritom se stimuliše i klitoris i posmatra partner ili se primenjuju druge nežnosti oči u oči.

 

 

Žena kaubojka

Za razliku od misionara gde muškarci dominiraju, nekada i žene vole da povedu igru. To je odlično, jer muškarci imaju mnogo bolji pogled na ženinu figuru i bliskost je i dalje prisutna, a pritom ne moraju da se muče mnogo. Žene uživaju u tome da su obožavane i gledane. Ova poza je nešto kao besplatan šou oči u oči.

 

 

Obrnuta kaubojka

Postoji i obrnuta kaubojka, ali je žene obožavaju jer je svakako dominantna i muškarci su ludi za njom zbog pogleda na pozadinu žene kojom su opterećeni. Bilo da je žena samouverena ili pak nije željna pogleda, a želi ludački seks, ova poza je savršena i može se voditi na više načina, a svaki ide vrlo duboko.

 

 

Kolena uz grudi

Muškarac obožava da ženine noge postavi na svoja ramena. Žena posebno obožava kada joj kolena savije do grudi, između ruku. U toj pozi, moguća je duboka penetracija pravo na G tačku. Paru ovoj pozi uživa u bliskosti, a čak može dozvoliti sebi i malo grublju igru.

 

 

Na stolici

Na stolici je poza koju obožavaju podjednako i muškarci i žene. Ova poza može da se vodi i dok se gleda televizija, ne propušta se nijedan trenutak serije, istrenira se i još se postigne i orgazam. U ovom položaju žena se oseća nežno i ranjivo, a muškarac snažnim i izdržjivim, što dodatno potpaljuje.

 

 

Uza zid

Kada pitate ženu o kakvom seksu mašta često se desi da poželi da je zakucate uza zid. Ovo je hot poza u kojoj žena uživa u snazi muškarca i moguća je duboka penetracija. Kada vide snažnog muškarca, žene obično maštaju upravo ovu pozu. Težina poze može dodatno da uzbudi, važno je samo biti pažljiv sa njim.

 

 

Ispred ogledala

Žena je lepša polovina koja voli da se ogleda i da je gledaju. Ispred ogledala može da radi i jedno i drugo. Muškarci su, takođe, vizueli tipovi i vole da posmatraju žensko telo, a ispred ogledala imaju pornić i svoju ženu u jednom. Najerotičnija stvar u seksu ispred ogledala je da u ljudima izaziva veliko seksualno uzbuđenje jer imaju osećaj kao da ih neko drugi posmatra.

 


 

Kašika

Kada je žena lenja ili umorna, sve što treba da učinite je da joj podignete nogu i pokažete joj koliko vas je napalila. U ovoj pozi čak muškarac može da radi sve, da vodi ljubav i stimuliše klitoris. Žena može napola da spava i da postigne orgazam, pa kako ne bi obožavala ovu pozu.

 

 

Predigra

Iako je brzi seks ponekad prava bomba, žestoka predigra kad god postoji mogućnost za nju može da zapali seks kao nijedna druga poza. Predigra orgazam čini dužim i intenzivnijim, a ženama daje osećaj romantike i poželjnosti. Verovali ili ne, stimulacija klitorisa i poneki oralni seks ženama je draži od bilo čega drugog.