Naizmenično jebanje kurvice u wc-u kluba


jer ljubavi nikad dosta


Rano sam počela da se jebem. Volim da osetim kurac u sebi. Možda bi se čak moglo reći i da sam zavisna od velikih kita. Najviše volim kada više njih ulazi u mene. Falilo mi je to. Krenula sam u beogradski klub u kratkom, kožnom miniću sa jakim dekolteom, baš ono u čemu sam maštala da me neko razvaljuje. 

 

 

OSTVARENJE SNA...

 

Drugarice su sele za sto sa šest likova koji su izgledali kao da bilduju, jer su svi bili krupni. Bili su pijani i napušeni, a reklo bi se i puni love po skupocenim pićima na stolu. Jedan od njih se odmah zalepio za mene. Bila sam hot. Rekao mi je na uvo da zna da sam kurvica i da moram da primim njegovu kitu. Još uvek nisam bila pijana, ali želela sam ih sve, pa sam rešila da ga pustim da me pripremi. Otišli smo u wc. Povukao mi je suknjicu i počeo da gura svoj preko 25 dugačak kurac. Raširio me je u sekundi, uhvatio za bokove i krenuo da me jebe maksimalno. Jebao me je sigurno desetak minuta držeći mi ruku na ustima. Kada je bio pri kraju, izvadio ga je, povukao me na kolena i napunio mi usta.

U tom trenutku je u wc uleteo njegov ortak, vidno raspoložen da nastavi. Zavukao mi ga je u usta iz koje još nisam izbacila svu spermu. Reklo bi se da je je ovaj težak kreten. Uhvatio me je za kosu i cepao mi grlo kao neki ludak. Poneo mi je piće koje je prosuo po svojoj kiti, čisto da me malo okrepi. Davila sam se i pomislila sam da će mi sjebati veče, pa sam krenula da se masturbiram. Kada je video kako se palim, podigao me je i naslonio na wc šolju. Zavukao ga je u čmar i pocepao ga. Izgleda da je to njegov fetis, jer mi je posle tri snažna ulaza okupao celu guzu spermom.

Dok me je jebao, ušao je treći lik. Imao je pitom izraz lica. Pokupio mi je kosu i sklonio sa lica. Spustio mi je grudnjak i uhvatio me snažno za grudi masirajući ih. Nežno mi je podigao suknju na struk i pridigao me na svoj debeli i sladak kurac. Jebao me je nežno, masirajući mi klitoris u tom položaju tako da sam svršila zarivši mu nokre u leđa. Izgleda da sam i ja njemu našla G tačku, jer se streso posle toga, nasmejao se i pustio svoj mlaz visoko, okupavši mi grudi. Drugi ga je drkao gledajući nas i opet bio ogroman.

Već sam se pitala šta raditi posle svršavanja ako su se dogovorili, a očigledno jesu. Tada je, kao za baksuz ušao najkrupniji od njih. Bio je crnac. On je bio već kretenčina. Podigao me je celu na wc šolju tako da mi je lice zalepio na pločice. Našamarao mi je guzove tako da su pekle i udarao me snažnom kitom. Zatim ga je uvlačio naizmenično u bulju i u pičku. Nije bio toliko grub koliko je bio ogroman i debeo i bolelo je. U jednom trenutku, obojica najgorih su bili u meni. Bilo je do jaja, ipak. On mi je ciljano svršio po grudima, ali morala sam da klečim i da ga drkam dok svršava na njih.

Zatim je ušao dugokosi tip. Ovaj je bio lud. Naterao me je da legnem na wc šolju tako da mi glava visi i da ga gutam do grkljana. Ložio ga da izbacujem mnogo pljuvačke. Gledao me je kao manijak dok mi je cepao grlo, kao da će mi pocepati i picu, ali samo ga je dohvatio i izdrkao ga gledajući u nju kao da ispred njega ne leži živa žena. Tada je uleteo drugi i počeo da mi cepa pičku tako da je dugokosi gotovo progutao svoju spermu.

Zatim je ušao on. Bio je najružniji od njih i delovao je bezazleno. Kada je skinuo farmerke, shvatila sam zašto je ušao poslednji. Ima je kitu od sigurno 35 cm. Kada ga je izvadio, kosti su mi se zaledile. Nasmejao se i seo na šolju. Privukao me je nežno i pridigao na njega. Pustio me je da sama ispitam svoje granice. Trebalo je vremena da uđe ceo, ali kada je ušao, napokon sam bila puna kako sam oduvek želela i sperma je skliznula sama od sebe. Samo bi je stresao i nastavio dalje. Držao me je snažnim rukama i pustio me da se sama jebem kao ludača. I jesam, tako da me je gledao začuđeno. Bila su tu još dvojica, jedan se bavio mojim sisama, a drugi bi upao povremeno u čmar. Orgazam je trajao sigurno pola sata. Toliko sperme nisam videla u životu, bila je po celom wc-u i samo je šikljala.

Bili su se dogovorili, samo im je trebala kuja. A ja sam se zaljubila.