Jebi se Nina, zaljubio sam se


nakon što sam te prvi put video i pojebao


 

Naslućuje se proleće. Toplo proleće, sa primesama divnih boja i čežnjivih pogleda.

Ulice bacaju odsjaj poput ogledala. Jedan je pao na nežno plavu, sitnu, ali zgodnu devojku sa ogromnim naočarima koja je utrčavala u neku galeriju. Bila je plava kao kubanska noć, ogromnih plavih očiju i rumenih, punih usana i odisala je nekom egzotičnom i drugačijom energijom. Njena pojava me je svukla do gole kože. Shvatio sam da oduvek želim tu devojku. Možda sam napokon shvatio šta želim?

 

 

PLAVI SUSRET...

 

Nina: Nina...

Miodrag: Miodrag...

Nina: Jesmo li se već sreli?

Miodrag: Ne bih to zaboravio.

Nina: Onda sam te nekada ja negde videla, jer ni ja to ne zaboravljam...

Miodrag: Umetnik?

Nina: Avangarda. Ti si došao na neku drugu izložbu?

Miodrag: Ja sam došao zbog tebe...

 

Nasmejala se kao da bi isto uradila.

 

Miodrag: Hoćeš li mi pružiti šansu?

Nina: Oduvek znam da se neke šanse pružaju samo jednom...

Nina: Nina je pažljivo upijala baš sve što sam joj govorio. Bila je tako smirena i odmerena, da me je plašilo to što sigurno zna šta hoće i što će se moj san sigurno ostvariti, a onda ću se sigurno zaljubiti. Slike su joj bile posebne. Perverzne, strasne i nežne u isto vreme. Koliko se razumem u umetnost, mogao sam da naslutim da je prava čarobnica u seksu.

Kada je te večeri napokon otišao i poslednji gost, ostali smo sami u polumraku. Napolju je lilo kao iz kabla... Izgledalo je kao da je napolju veliki akvarijum u kojem plivaju morski psi. Ta atmosfera u meni je stvorila želju kakvu nisam imao nikada pre. Ona me je gledala sa druge strane stola sa ogromnim plavim očima sa posebnim sjajem i čekala da nešto uradim.

Kako je to stvorenje uspelo da uskovitla sve najnežnije i najdivlje u meni. Tako krhka i nežna, a tako direktna i mirna, u sebi je nosila vatru jednog vulkana…Nasmejao sam se i ja i prišao joj nežno...Kosa joj je mirisala na jasmin. Bila je duga i talasasta, malo prikupljena šnalom. Skinuo sam šnalu i osetio kako je meka. Ona je zatvorila oči. Ukrutio sam se.

Uhvatio sam je nežno za ramena i priterao je uza zid. Imala je lepršavu haljinu sa jednim spuštenim rukavom koji je potpuno spao i video sam joj čvrste, male grudi sa šiljastim bradavicama. Nije nosila brus. Imala je tek malo maskare. Bila je tako lepa. Hot. Podigao sam joj nogu na svoj kuk, njene duge kožne čizmice su me nenormalno palile. Prislonio sam svoj ud na njen otvor. Gledala me je jebozovno i osetio da podrhtava poput leptira ispod bordo haljine. Bila je nežna i bela...takva joj je bila i pička. Samo su usnice bile boje haljine. Sklonio sam čipkane gaćice i prešao granicu...Nežno sam je pitao “da li je boli?” Iznenadilo je pitanje. Rekla je da ono što se pamti uvek boli.

Moje postepeno prodiranje, do pola i nazad izazvalo mi je svrš, a osetio sam da je i ona bila skroz mokra. Znala je da se upravo priprema prava mala eksplozija. Eksplozija koja će ispuniti tunel njenih mekih zidova. Sa svakim mojim pokretom njeno je telo postajalo sve popustljivije. Osećao sam kako njeni meki zidovi nežno miluju moj ud, na trenutke ga čvrsto stežući. Osećao sam svaki drhtaj njenog tela. Shvatio sam da ona uživa u tome što nisam grub. Bila je prinuđena da me zaboli da idem do kraja.... Molim te, daj mi ga celog...

Dahtala je tako i bila je toliko slatka da me je prosto teralo da je zadirkujem da ga ubacujem lagano. Njoj je zbog toga došlo da vrišti.

Potom je otvorila usta, impulsivno, što joj se pička više širila, usta su joj bila sve otvorenija. Istini za volju, tada ni ja više nisam mogao da se suzdržavam i rešio sam da zaronim do kraja u nju, sve dok nisam osetio i njene grčeve.

Ninica se u tim trenucima bacala i uvijala po meni kao da će svakog trenutka da me okupa. Stavila je i drugu nogu na moj bok i dozvolila da celom težinom zavisi od mene. Haljina joj je spala do struka i njene grudi su već bila u mojim ustima. Njihale su se i to me je izluđivalo. Ona više nije otvarala oči, a glas joj je bio sve više promukao. Ruke koje je čvrsto stezala oko mog vrata pridigla je na moju kosu i snažno me počupala. Jezik je duboko zarila u moje uvo.  

Sve to je učinilo da moj kurac bude toliko tvrd, da se svakog časa činilo kao da će upravo prsnuti. I prsao je. Ekslodirao je pravo u nju. Nina je bila puna.

Čvrsto me je zagrlila, dok joj je moje seme curilo niz butine. Osmehnula mi se svojim usnicama boje trešnje i pogledala me tako da me je obuzela milina, ali i dobro poznata jeza…

„Idemo u stan“ – prošaputao sam.

 

Nije bilo povratka.