Ludački seks dve prezgodne drugarice


jer lezbejke se uvek jebu kao da im je prvi ili poslednji putRaskošan stan u Beogradu. U dnevnom boravku sede dve prezgodne devojke. Dugonoga crnka je u prekratkoj, svilenoj crvenoj spavaćici. Ima bujnu, talasastu kosu i izrazito pune usne. Druga devojka na sebi ima samo crne čipkane tange. Duga kosa, boje meda, preliva se po njenim prirodnim velikim grudima. Ima ogromne, zelene oči sa dugim trepavicama koje uteruju jezu u kosti kada pogleda, možda podjednako kao što njene grudi ostavljaju bez teksta.

 

Tara: Hoćeš da te testiram?

Una: Kako to misliš?

Tara: Pa da li u tebi ima bar malo avanturizma...

 

 

U AVANTURI...

 

Una: Hahaha pa ne znam... Baš sam i napaljena, pa sam htela da se malo poigramo sa mojim novim vibratorom. Imam tako sladak, mali, koji vibrira ujednačeno, užasno popaljivo... Kupila sam i baterije!

Tara: Super, može i vibrator da bude koristan! Daj da ga vidim!

Una: Aha, evo, evo ga, može da se povećava od 15 do 30...

 

Una je izvukla ogroman crni vibrator, pravi crnački. Tara je razgoračila svoje ogromne oči i nasmejala se kao da već doživljava orgazam.

 

Tara: U stvarno je moćan!

Una: Baš bih volela da ga nabiješ u pičku i napumpaš ga! Možeš da uživaj u mešanju i neće ti ispasti kao pravi...

Tara: Mmm može, ali moram prvo tebe da pojebem. Ne verujem da ne bi uživala i da te ponegde malo bolucka, a?

Una: Hajde onda, kad si navalila! Ako bude bolelo, odmah ću vrištati. Pored tebe bar mogu da se odvežem...

Tara: Ajde lezi potrbuške...

 

Prelepa žena, kao sa Istoka ustala je sa kreveta i nežno skinula bretele spavaćice. Spavaćica je samo skliznula na pod. Zasijalo je njeno nežno telo, srednjih, mekanih grudi sa velikim bradavicama. Bila je potpuno glatka i tamna. Telo joj je bilo uvek vrelo, kao radijator. Ugrizla se za sočnu usnu i legla je na krevet potrbuške...Malo je izdigla svoju lepo oblikovanu i zategnutu guzu i raširila noge. Tara je gledala pohotno i vrcavo, kao neko ko obožava svoju devojku.

 

Tara: Tako... Raširi noge, ali blago...tako...uzmi sada ovaj tvoj i nabij ga duboko!

 

Uzela je vibrator i nežno pomazila njenu picu njime. Zatim je polizala svoj kažiprst i zavukla ga u njenu picu nežno, pa malo brže. Bila je toliko vlažna da je mogla sočno da ga poliže...gledajući je pravo u oči.

 

Una: Uuuuh, dodaj mi ga! Aaaaah!

 

Tara je snažno zabila vibrator u njenu vrelu picu i zadržala ga par sekundi, pa ga je izvukla i ubacila još snažnije. Una je već bila van sebe.

 

Tara: Je l mogu da uzmem tvoju veliku četkicu za cišćenje?

Una: Uh, to golica! Popaljivo je!

 

Tara se vrcavo nasmejala i skinula sa ormara četku za čišćenje. Nežno je prešla preko Unine pice držeči vibrator u drugoj ruci.

 

Tara: Milujem te, ali mogu da budem i gruba...

Una: Uuuuh to je još bolje!

Tara: Super ti je ova četkica!

 

Tara je skinula svoje čaćice i udarila se par puta četkicom po klitorisu.

 

Una: Daj i meni! Raširi mi klitoris...To!

 

Tara je pritiskala klitoris četkom sve jače i jače, a onda je počela da je udara.

 

Una: Jače, jače, slobodno i po čmaru! Svršiću!

Tara: Mogu li da te cepam vibratorom?

Una: Da!

Tara: Joj kako duboku pičku imaš. Hoćeš brže? Ima tri brzine...

Una: Da, najjače i udaraj me četkicom!

 

Tara je ovog puta bila gruba. Snažno je stavila vibrator u njenu picu i jebala je brzo. Četkom je udarala po guzi...čmaru i klitorisu. Una se zgrčila tako da je pala na krevet celom težinom, zagrizla jednu ruku, a drugom rukom je povukla svu posteljinu se kreveta. Tara je nije pustila, uhvatila je snažno za guzove i zavukla vibrator najjače što je mogla. Una je vrisnula kao nikada u životu i isto tako je i svršila...

 

Tara: Hoću i ja da svršim. Nabij mi ga. Ja volim sporo, prva brzina...

 

Una je znojava i dezorijentisana ustala, izvukla vibrator iz svoje pičke i odmah ga zavukla u njenu.

 

Tara: A sada brže...Ne u pičku, u guzu mi ga uguraj, u guzu...To! Steži mi guzu, neka boli, pridžavaj me, udaraj, to, štipaj, steži...To! Sad opet u pičku!

 

Una se pošteno osvetila Tari za jebačinu. Uzela je četku i udarala je svom snagom po guzi, ponekad po klitorisu. Cepala je vibratorom, ali nije mogla da se suzdrži, dok je vibrator bio u njenoj pici, sela je na nju i naslonila svoj klitoris na njen. Bio je snažan doživljaj sa vibratorom u pički. Drpala se kao da joj je prvi put zaronivši glavom u njene sisetine. Sisala joj je bradavice sočnim usnama tako da bi neko mogao umreti gledajući ih. Svršile su istovremeno u isti glas...Vrcava Tara je bila poražena.

 

Tara: Čoveče, pa ti si smrt za mene, osećam se čestito izjebanom!

Una: Sledeći put prirediću ti nešto žešće, sada sam mrtva...

Tara: Spavaj, spavaj, sutra ću te probuditi jezikom u pički!