Želela je grubo


a muškarac uvek treba da zadivi svoju ženu


 

Ugasio sam cigaretu i ispio gutljaj Džeka. Iz kupatila je dopiralo svetlo i toplina vrele vode. Tišinu je remetio samo zvuk vode i moje prljave misli.

 

 

BUĐENJE IZ SNA...

 

Znao sam šta ću uraditi i već mi se ubrzao puls. Nežne linije njenog tela ocrtavale su se kroz staklo. Izgledala je kao Meleskinja, žena tamne i glatke kože i duge crne kose napućenih usana i opasnog crnog pogleda. Tako sam želeo da je posedujem. Otvorio sam vrata, nasmejala se, očekujući verovatno seks, ali iza leđa sam sakrio jedan težak zadatak. Na trenutak se začudila, ali ubrzo si me pogledala značajno kao da pristaje. Uhvatio sam je grubo, pribio uz pločice i zabuo ga u njene guzove. Vezao sam je lisicama za česmu. Čučnula je i smejala se. Pustio sam toplu vodu da se ne smrzne. Kroz glavu su joj verovatno prošli strah i panika, ali u očima se videla samo požuda.

Uzeo sam kupku i počeo da se tuširam kao da se ništa ne dešava. Mesio sam jaja gledajući je pravo u oči.Gledala je u moj nabrekli kurac pokušavajući da ga dohvati jezikom, ali nisam dopustio. Želeo sam da je zbunim i uplašim. Njen pogled je postao zaista zbunjujuć.

U jednom trenutku počela je da se buni i otima. Ugasio sam svetlo i stavio joj gaćice u usta. Snažno sam je stegao za grudi i pribio uz pločice. Nije mogla da vrišti, ali da je mogla, popucala bi stakla. Zatim sam krenuo lagano po njima jezikom...po grudima, vratu, ušima...Okrenuo sam je uza zid i pljesnuo par puta po guzi najjače što mogu. Onda sam krenuo ka čmaru. Izgledala je kao da želi snažno da se najbije na njega.Ona je najveća divljakua od svih žena koje znam. Ipak, morao sam da je kaznim što žuri i ne uživa. Uhvatio sam je snažno za kosu, nije mogla da pomeri glavu. Onda sam joj lagano zavukao prst u pičku. Zatim sam se udario dva puta. Zavukao sam joj dva prsta, dario je tri puta. Zavukao sam joj tri prsta, ugrizao je za obraz. Počela je da uživa.Na licu je imala neki blaženi pogled. Zatim sam zastao...ubacio sam dva prsta u guzu. Telo joj se zgrčilo. Nabio sam joj do kraja. Čekao sam. Posle par sekundi počela je da meša. Dopalo joj se.

Držeći prste u guzi, nastavio sam da je udaram po pički. Izgledala je kao da doživljava orgazam. U tom trenutku sam stao. Video sam bes u njenim očima. Ostala je uskraćena za orgazam. Verovatno je mislila da ću da je zajebavam i igra joj se više nije dopadala. Vezao sam joj oči maramom. Tu se već poprilično otimala. Ćutao sam. Par sekundi ništa nisam radio. Onda sam je uhvatio za kosu i snažno ga nabio u njenu guzu. Začuo se znažan krik i ispod gaćica. Bio sam nežan, ali sve brži. Nije mogla da se pomeri, suze su joj išle na oči. Skinuo sam joj maramu, a zatim i gaćice. Vrištala je koliko je luda od mog kurca. Kurac je počeo samo da klizi. Jaja su udarala po pički, a to je još više palilo. Orgazam je projurio kroz naša tela, tresli smo se od užitka.

Podigao sam je i naslonio stojeći na pločice. Malo sam joj raširio noge da bi je pocepao. Bila je tako gipka i seksi. Isprčila je svoju guzu. Išamarao sam je dok nije skroz pocrvenela. Malo je gušila voda koja se slivala niz njeno lice, a mene je taj zvuk tako ložio, kao da ga guta. Nisam mnogo čekao. Želeo sam da se prospem po njoj. Par puta sam ga zavukao do kraja i snažno u njenu pičku i malo zadržao. Počela je da udara rukama po pločicama od zadovoljstva i bola. Zatim sam je cepao. Doslovno, kao životinja. Toliko je bila van sebe da sam imao utisak da je lisicama držim da stoji. Mlaz je krenuo po njenoj guzi i leđima i upleo se u njenu kosu. Voda ga je spirala nežno niz njena leđa, između nogu, niz butine...mešajući se sa njenom spermom. Okrenuo sam je ka sebi i pogledao je zaljubljeno. Bila je otečena i prelepa.

Nijednu reč nije rekla, samo sam video u njenim očima da je vredelo svakog bola i straha.