Najlepše žene na svetu prema mišljenju 150 000 muškaraca


one imaju "to nešto"


 

Lepota je uvek mnogo više od lepote. Ona podrazumeva atraktivan izgled, ali i stav i ličnost, kao i auru koja privlači druge ljude.

 

Veoma je teško da sve ove kriterijume u potpunosti ispuni jedna žena, posebno jer su ukusi veoma različiti, ali žene u nastavku zaista imaju "ono nešto" što je najbliže tim idealima po mišljenju 150 000 muškaraca, što su objavili najveći svetski časopisi. One su fatalne.

 

 

1. Charlize Theron

 

Amerika glumica južnoafričkog porekla, producentkinja i model, započela je svoju karijeru kasnih devedesetih godina. Glumila je u više poznatih filmskih ostvarenja i dobitnica je prestičnih nagrada.

 

 

 

 

2. Scarlett Johansson

 

Američka glumica, model i pevačica, sarađivala je sa najvećim imenima iz sveta filma i dobitnica je nekoliko prestižnih nagrada.

 

 

 

3. Kate Upton

 

Američka glumica i model, poznata je po svom izgledu i zanosnim oblinama koje je vratila na velike ekrane. Krasila je mnoge naslovne strane magazina i pleni svojom ženstvenošću gde god se pojavi.

 

 

 

4. Megan Fox

 

Poznata devojčica iz "Transformers sage" uspela je da izgradi ozbiljnu karijeru glumice i postane simbol svetske lepote. Pored toga, on je porodična žena i požrtvovana majka i supruga.

 

 

 

5. Kate Beckinsale

Višestruko nagrađivana za svetsku lepotu, nakon nekoliko manjih uloga, napravila je pravi proboj u filmski svet kao prelepa vampirica Selenu iz sage “Podzemni svet”.

 

 

 

6. Jessica Biel

Prelepa supruga Džastina Timberlejka, pleni lepotom gde god se pojavi. Nju posebno ističu njen osmeh i stas, tj. prirodnost i svežina koju nosi sa sobom.

 

 

 

 

7. Mila Kunis

 

Još jedna prelepa glumica, ali majka i supruga. Sanjiv pogled prelepih očiju i ljubav prema Eštonu Kučeru su i više nego dovoljni za najviše mesto za lepotu.

 

 

 

 

8. Blake Lively

 

Dokaz da su voljene žene ispunjene i najlepše na svetu je upravo Blejk. Šmizla iz serije “Tračara” stasala je u pravu lepoticu koju je materinstvo i brak samo učinilo lepšom.

 

 

 

9. Natalie Portman

 

Ova glumica izraelskog porekla imala je svoj debi davne 1994. godine u filmu “Leon: Profesionalac” u kome je glumila sa Žan Renoom. Pored izuzetnog talenta, krhkost njene pojave izdvaja je iz mora seks bombi kojima je okružena u Holivudu. 

 

 

 

10. Miranda Kerr

 

Viktorijin anđeo izvajanog tela, ali i osmeha našao se na 10. mestu liste najlepših. Prva je među anđelima i jedna od najbolje plaćenih modela na svetu i najvećih zavodnica.