Nema boljeg ručka od uske, debele, tek pečene pice


posebno kad se služi sa halterimaToplo predvečerje. Crna žena plavih očiju i pozamašne, ali savršene građe, bujnih poprsja i pozadine, kao tempirana bomba, prikada se u sexy spavaćici sa halterima iza stasitog dečka plave kose koji u svojoj radionici stolariše u gaćama. Oznojio se tako da mu se ocrtava svaki mišić na telu. Ovlažila je toliko da joj je koja kap krenula niz nogu...Kada je ugledao, zanemeo je. Oduvala je prašinu sa stola i sela na njega raširivši noge. Njegova nadprosečno ogromna batina je iskočila iz gaća.

 

Sonja: Donela sam ti picu, sigurno si gladan.

 


 

RUČAK...

 

Adam se pohotno nasmejao, prišao joj je, zavukao joj dva prsta u pričku i zatim ih sočno polizao. Nastavio je da je cepa prstima, sa dva, tri, pa četiri. Dahtala je od uzbuđenja tako da je gotovo vrisnula.

 

Ines: Hej, pa boli me...do kolena sam mokra...ajde požuri...Molim te vadi ga!


 

Adam: Kad bismo uspeli da nađemo neko bolje mesto, mada to je samo hrpa dasaka, nije strašno...

Ines: Ma nije strašno, želim tvoj kurac!

Adam: Ej mala mala, kad stignemo kući dobićeš i s guza. Ma ne vuci me bre tako....

Ajde dobro kad si navalila...

Ines: Hoću kurčinu!


 

Ines ga je povukla na sto. Znao je da nema izbora. Adam je pocepao njenu spavaćicu celom dužinom. Okrenuo je stomakom na sto, uhvatio je za kosu, raširio joj noge i povukao tangice tako jako da je zabolelo kako su je pljesnule.


 

Ines: To to, guzi me, guzi me!

Adam: Joj kako obožavam kad su mi pune ruke posla. Jooj kako si luda, pa ti baš ne štediš svoju picu!

Ines: Kod mene nema krize, ništa ne štedim...


 

Adam joj ga zavukao snažno na suvo. Vrisnula je do bola. Zatim je uzeo vazelin, razmazao ih prvo po njenim grudima, pa ustima, pa ga je zavukao u čmar. Bila je toliko vlažna da mu je okupala ruku. Pljeskao je po guzi snažno dok cela nije pocrvenela, a onda je počeo da joj razvaljuje guzu kao manijak. Nije mogla da stoji koliko je snažno cepao svojom batinom. On je držao jednom rukom za teške grudi, a drugom za kosu.


 

Adam: Kurvo jedna, šta se foliraš, kao boli te, a mokra si kao bara. Uklizavam u tebe kao da je cela vojska marširala između tvojih nogu!

Ines: Pa više nisam nevina...sad možeš da me trpaš koliko hoćeš!

Adam: Debela...ne pričaj to, pališ me još više!

Ines: Proveri...

Adam: Ono juče...

Ines: Da!


 

Adam je zastao na trenutak. Zatim ga je izvadio i masirao ga lagano dok je gledao u njenu mokru pičku. Zato je tako uska...i čarobna. Jer je do juče bila nevina. Zavukao ga je nežno par puta. Zatim je ubrzao tempo. Klizio je kao podmazan i nenormalno ga je palilo koliko je uska. Sama ta činjenica je ta nežna, nova pička samo njegova terala ga je na orgazam. Uhvatio je za sisetine, prelile su se preko njegovih ruku. Okrenu je ka sebi. Podigao je na sto i spustio se. Lizao je nežno. Čak je i mirisala na nevinost. Klitoris je bio mali i nabrekao...i preosteljv. Izgledalo je kao da će da svrši svakog trenutka. Predivna bujna žena mekane, nežne kože. Zatim je ustao i krenuo da je razvaljuje svom snagom...Nije uspevala da dodje do daha. Gotovo je pala sa stola. Tako je želeo da je poprska po toj izbezumljenoj faci. U jednom trenutku, odgurnula ga je nogom, ustala i uhvatila ga za batinu.


 

Adam: Pusti mi jaja hej! Daću ja tebi kitu pa da vidiš...Hoćeš kitu a?

Ines: Ti si odradio svoje, sad leži i ćuti...

Adam: Ne mogu, nisam znao da si takav afdorizijak, moram da ga drkam, pući ću...Svršiću!


 

Ines se nasmejala, čučnula i uhvatila ga snažno za batinu. Polizala mu je jaja, a zatim njega celom dužinom gledajući ga pravo u oči. Masirala mu je butine dok ga je pušila lagano, a zatim ga je uhvatila rukom i počela da ga masira dok ga puši. Bila je sve brža i brža. Polizala je njegov svrš i pljunula u stranu. Imao je osećaj kao da je povukla njegov orgazam koji je bio tako blizu. Onda ga je zavukla duboko u grlo. Uhvatio je za kosu i nije joj dao da stane. Bio je sve veći u njenom grlu. Onda je samo iskočio. Iz njenih ustiju curela je gusta sperma, kao i niz butine...