Kako zavesti muškarca na pravi način


i zadržati njegovu pažnju na duže staze


 
Otkrićemo vam jednu tajnu – žene se uvek pitaju kako privući muškarca. Neke žene to vrlo dobro znaju, a nekima je osvajanje muškog srca osvajanje vrha Himalaja. Nećemo vam pričati da izgled nije bitan, jer jer svi znamo da je ambalaža ono što prvo svakoga zainteresuje. Međutim, da li biste nešto kupili samo zbog ambalaže? Naravno da ne. Potreban je i kvalitet. Privlačnu ženu čini zavodljivom izgled, ali i ponašanje, govor tela i navike.


 

 

IZGLED


 

Iako ste možda ceo život slušali moralne lekcije o tome da izgled nije najbitniji. Međutim, istina je da je vaš izgled ono što ostavlja prvi utisak na muškarca. Muškarci u sekundi skeniraju vaše proporcije - od glave do pete.

 

Budite prirodni

Mediji nas oduvek obasipaju slikama modela koji su mršavi, ali primetili ste da u poslednje vreme čak i modna industrija ceni prirodni ženski izgled. Muškarci uživaju u pogledu na obline. Pre svega, uživaju u pogledu na vaše grudi.

Obucite se izazovno

Trenuci zavođenja su posebni trenuci i tada treba da iskoristite upravo onu garderobu za posebne trenutke. Zašto trenuci ne bi uvek bili posebni? Međutim, veoma je važno da žena zna šta je to izazovno oblačenje. Prosto je, istaknite svoj prednosti, a sakrijte mane. Pokažite neki, najbolji deo sebe i zagolicajte mu maštu da otkrije ostalo.

Našminkajte se

Kao i odeća, šminka služi da istaknete svoje prednosti i sakrijete mane. Međutim, šminka se ne mora videti na kilometar. Nekada je dovoljno samo sakriti podočnjake i naglasiti najlepši deo lica, posebno oči. Muškarci ne žele da se neprijatno iznenade kada vas vide bez šminke.

Vežbajte

Vežbanje je najbolji način da dobro izgledate, ali i da se tako osećate i da budete zdrave i pune energije. Ukratko, ovo zvuči i kao dobar seks, zar ne? Zdravo telo nesvesno deluje na privlačnost kod muškarca koji traje na najduže staze.

Iskoristite moć društvenih mreža

Ovo nije savet koji ćete dobiti od vaših mama i baka ukoliko ih pitate čime privući dečka vaših snova. Međutim, svi znamo da su društvene mreže sastavni deo današnjice. Ukoliko je muškarac kojeg želite vaš prijatelj na društvenim mrežama, onda ga možete zavoditi i online. Napravite zavodljive fotografije, uz neku zavodljivu poruku ili post.

Govor tela

Veština zavođenja znači dobro poznavanje neverbalne komunikacije, odnosno govora tela. Pošaljite male, diskretne signale koji će staviti do znanja da vam se sviđa. Na primer, povremeno bacite pogled u njegovom pravcu sve dok vam se pogledi ne susretnu, a zatim zadržite njegovu pažnju. Kada osetite da ste ga zaveli, skrenite pogled, bar na kratko, da se zapita da li vam se zaista dopao. Uvek ga gledjate direktno u oči dok razgovarate. Zatim, dodirnite ga po ramenu ili kolenu dok se smejete, sklonite nešto iz njegove kose ili sa majice, obrišite mu nešto sa lica. Takođe, igrajte se sa svojom kosom, grickajte donju usnu, sagnite se da dohvatite nešto i pokažite dublji uvid u vaš dekolte, potrudite se da ispod majice proviri vaš ravan stomak dok vezujete kosu.

 

PONAŠANJE

Ima izuzetaka, ali tipičan muškarac voli tipične žene. Tačno je da tipičan muškarac voli da se takmiči, ali kada su žene u pitanju, onda želi da se takmiči protiv drugih muškaraca, a ne sa vama.

Ukoliko vam zavodljivi pogledi, poigravanje kosom ne idu od ruke, nemojte pravite cirkus od sebe. Ponekad je dovoljno da budete, vedre, nasmejane i opuštene. Ništa ne deluje na muškarca tako dobro kao vaše samopouzdanje. Osećajte se dobro u svojoj koži.

Takođe, ukoliko žarko želite da osvojite nekog momka, onda mu stavite do znanja da vas interesuje njegov život. Postavite otvorena pitanja o njemu i njegovim interesovanjima i slušajte ga sa pažnjom.

Nemojte da se trudite da se uklopite u neki kalup. Istaknite se nečim posebnim, izdvojite se humorom, šarmom, spontanošću ili bilo kojim svojim adutom i budite spremne da probate nove stvari.

 

ZAINTRIGIRAJTE NJEGOVA ČULA

Najbolji način da ga zavedete jeste da mu uzdramate sva čula. Za čulo vida, nosite nešto crveno. Nabavite crveno odelo i obavezno crven seksi veš! Za čulo mirisa izbegavajte jake parfeme. Odlučite se za neku laganu varijantu, najbolje za neki prirodni, voćni miris. Uzdrmajte mu čokoladom jer njen ukus oslobađa serotonin u mozgu – hormon sreće i zadovoljstva. Čula sluha zagolicajte smirenim tonom glasa i prljavim pričama, kao i bučnim uživanjem u seksu. Čulo dodira probudite mu nežnim dodirima.

Ne postoji univerzalni saveti kako zavesti muškarca. Koliko ljudi -  toliko ćudi. Ipak, ova tri koraka su nešto od čega treba da započnete vaše zavođenje. Znate kako kažu: „Ono što zračiš, to i privlačiš. Sasvim smo sigurni da ćete zračenjem prirodnošću privući upravo takve muškarce koji to vole.

Srećno!