Cepanje zgodne oficirke


može biti vredno svakodnevnog kažnjavanjaTiho veče u kasarni. Tek ponegde se čuje neki uzdah dubokog orgazma žestokog drkanja ili trpanja među momcima. Visoki, plavi vojnik, reklo bi se vrlo nadaren, stoji u podrumu i uzbuđeno gleda kroz prozor. Prilazi mu rasna oficirka, prirodna plavušica, nežnih, plavih očiju i punih usana, u uniformi koja joj je potaman.


 

Dunja: Ej mali! Ti, ti! Šta radiš tu a?! Briši pre ovo je kancerogeno! U šta to buljiš a? A tako znači...Voajerišeš...

Dunja: Tebi ime beše Blagota? Moraću da te kaznim, Blagota. Vinkooo!


 


 

KAŽNJAVANJE...


 

Ležerno je došetao visok i krupan muškarac sivih očiju, kojem se ispod velikog stomaka videlo da poseduje i mnogo veću alatku. Dunja se nasmejala.


 

Dunja: Zdravo Vin, hoćeš i ti da drkaš sa nama? Znam da si zagoreo kao niko...


 

Ivo je zanemeo. Skočio mu je kao loptica.


 

Vinko: Da vidim...Kako se dobro krešu e...Moraću da ti je poližem...

Dunja: Ej, nema sisanja, samo ručni rad, inače je cepanje hahaha.


 

Dunja je razvezla svoju punđu i razbarušila dugu, plavu kosu. Nežno je počela da skida uniformu, ali Vinko je privukao, snažno je uhvatio za pičku, pa za kosu, i jednom rukom joj raskopčao uniformu. Ogromne, meke grudi su eksplodirale ispod nje. Uhvatio je za sisu i snažno je polizao. Zatim je okrenuo uza zid i skinuo joj pantalone. Pljesnuo je nekoliko puta po guzi dok se nije zacrvenela i krenuo da je drka toliko snažno da se pridigla jednu nogu uza zid i morao je da joj stavi šaku u usta da se ne bi čula. Grizla ga je kao da je od pamuka. U jednom trenutku ga je izvadio. Bio je ogroman, natprosečno veliki kurac i isto toliko snažan. Ne zovu ga uzalud kralj. Ubacio ga je u njenu pičku i otresao je o njega stežući je snažno za guzu, a onda joj ga zavukao u čmar nežno i duboko...


 

Dunja: Šta radiš to jebote, hoćeš da me pocepaš?! Daj tu vojničku karu da smestim među krajnike...


 

Okrenula se i čučnula. Bila je toliko napaljena da je cela otekla. Nije se mnogo igrala, nakon što ga je jednom polizala celog, pljunula ga je sočno, razvukla pljuvačku po njemu i strpala ga snažno u usta. Drkala ga i pušila u isto vreme sve brže i brže. Na momente bi ga celog stavila u usta i zdržala. Usput, drkala je svoju pičku kao da joj je poslednji dan i videlo se da ova žena iskreno uživa u seksu. Vinko nije bio tu. Izgledao je kao da će svakog trenutka pući.


 

Dunja: Mmm osećam miris poljskog praška kojim nam peru veš...

Vinko: Nastavi, ne prekidaj! Tu sam, tu sam!!!


 

Ekslodirao ju. Sperma je bila po celom licu i krenula je da se sliva na grudi...Rukom je sklonila sa oka nasmejala se iskreno kao što jebe. Ivo je sve vreme stajao gledajući ih i drkao ga ludački, kao da hoće da ga pokida.


 

Dunja: Klinac, može neko da naiđe. Teraćeš me na robiju!

Ivo: Pa ja bih radije da ga uteram u vas...

Dunja: Lebac ti, na šta me navukoste...


 

Ustala je i krenula ka Ivi...


 

Dunja: Mislim da će tebi moja rupica biti baš po meri...

Vinko: Jesi li ti normalna?

Dunja: Samo brzo, skini pantalone, verujem da nikada nisi trpao oficirku... Kako su ti otežale kese... Bojim se da ćeš eksplodirati.


 

Dunja ga je izdrkala par puta, ljubeći ga snažno. Znala je da mora da žuri, zbog straže i zbog Ivinih jaja. Ni sa njim se nije mnogo igrala, znala je šta treba da uradi. Strpala mu je sisu u usta, a zatim ga zavukla među grudi. Nastavila je blago da ga drka. Onda ga je privukla, naslonila se na zid i jednu nogu podigla na njegovo rame. Zavukla ga je snažno. Bila je toliko vlažna da je samo skliznuo. Bila je u pravu, njena rupica je savršena za njega. Privukao je k sebi da oseti njene grudi i cepao je bez daha. Bukvalno bez daha. Jednom rukom joj je začepio usta, pa je i ona bila bez daha. Drugom rukom je držao snažno za guzu da ne padne. U jednom trenutku joj je obe noge podigao na ramena, a ona je ispustila snažan uzvik.


 

Ivo: Vinko, da li mi zavidiš a. Krivo ti je što je cepam a...Erotika!

Dunja: Auuu Ivo! Rascepaćeš mi pičku! Napuni me! Tim vrelim semenom!

Ivo: Punim, punim te! Kako sam te izjebao!


 

Poprskao je po celoj pički, a u isto vreme, prosula se njena topla sperma po njemu. Drhtali su od orgazma oboje. Spustio je na tlo, a ona se zatalasala. Pridržao je i oboje su se nasmejali. Poljubio joj je sisu i stegao jako. U jednom trenutku okrenuli su se ka Vinku. Baš je svršavao posle ludačkog drkanja. Sperma je doletela do njihovih nogu.